Pages

Wednesday, 24 May 2017

Keistimewaan Shaklee | Korang Kena Tahu

Hari ni Saya nak share la dengan korang kenapa Saya sayang sangat dengan Shaklee ni. Apalah yang istemewanya Shaklee ni. Korang kena baca okay kat bawah ni keistimewaannya.

KEISTIMEWAAN SHAKLEE
=====================

Shaklee bermula pada tahun 1956, bermakna sudah 60 tahun Shaklee bertapak di dunia ni. 
60 tahun kekal dan kukuh di Amerika Syarikat dan lebih 30 tahun kukuh di Malaysia.

Beberapa sebab yang cukup untuk anda tak ragu-ragu memilih product Shaklee.

1) Product Shaklee diiktiraf sebagai makanan, bukan ubat. 
Produk nutrisi Shaklee diiktiraf oleh kerajaan Amerika Syarikat sebagai makanan. Banyak syarikat pemakanan yg lain dianggap syarikat ubat

2) Semua produk Shaklee diuji secara klinikal oleh 3rd party dan terbit dlm jurnal-jurnal kesihatan anatarabngsa.
Shaklee mempunyai produk mereka sendiri yg diuji secara klinikal oleh sumber-sumber luar yang tidak berat sebelah (seperti Universiti Yale dan Harvard University) memberikan bukti saintifik bahawa produk-produk terurai dan digunakan oleh badan anda. Beratus-ratus ujian ini diterbitkan dalam jurnal-jurnal pemakanan dan perubatan seperti:

a. The American Journal of Clinical Nutrition 
b. The Journal of Nutrition 
c. Jurnal Persatuan Dietetik Amerika 
d. Journal of Applied Physiology
e. American Journal of Cardiology 

3) Shaklee mempunyai kajian sendiri dan makmal pembangunan di Hayward, California, dan makmal kedua dibangun bersamaan dengan Universiti Stanford di Palo Alto, California.

4) Shaklee mempunyai kilang pembuatan produk yang tersediri, yg terletak di di Norman, Oklahoma.
Syarikat vitamin yang lain kebanyakan hanya membeli vitamin mereka dari pusat makmal dan meletakkan label mereka sendiri pada product.

5) Lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun yang merangkumi 23000 ujian berasingan untuk ketulenan dan keselamatan dilakukan ke atas bahan-bahan untuk satu produk.
Semua tuntutan produk Shaklee telah mendokumentasikan bukti. Produk menjalani sebanyak 80000 ujian jaminan kualiti yang berasingan sepanjang proses pembuatan.

6) PRODUK Shaklee ADALAH 100% DIJAMIN!
Shaklee memegang prinsip Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam. Berjuta penduduk dunia telah merasai keberkesanan Shaklee bukan hanya di Malaysia tapi juga di Singapore, Indonesia, Kanada, China, US, Jepun, Mexico dan Taiwan.

So korang, dah tahu kan kenapa Saya sayang dan suka sangat dengan produk Shaklee, I do hope korang yakin dengan Shaklee now and onwards yer.

Founder Shaklee Miraculous I,
Wana Mohd Tahir
010.9749611

No comments:

Post a Comment